Hvalfjell symbol Hvalfjell

Det ska vara roligt att digitalisera tillsammans

20 år erfarenhet av digitalisering, 10 års erfarenhet av att leda/coacha i digitalisering

Lars-Åke

JAG HJÄLPER ER ATT SÄTTA EN GENOMFÖRBAR DIGITALISERINGS-STRATEGI.

Vi förankrar den i ledningsgrupp och/eller styrelse. Sen knyter jag upp de människor som behövs för att hjälpa till att genomföra projekten. Ni får hjälp att välja bland alla produkter och tjänster som finns därute. Behöver ni en intermslösning för att säkerställa att någon kan leda förändringen hjälper jag till med det också.

Med 20 års erfarnhet av digitalisering och 10 års erfarenhet av att leda i digitaliseringsresor kan jag erbjuda en trygghet på resan. Det ska vara roligt att jobba, det ska vara roligt att förändra, tillsammans.

Glädje

Löftet

Hvalfjell grundades ur viljan att våga leda digital förändring i lönsamhet och med glädje. Alltid med glädje.

Exempel på vad och hur vi jobbar:

Referenser

Referenser

Ett uppdrag pågår vanligtvis under 6-12 månader, målet är att verksamheten sedan tar över och vidareutvecklar.

Tidigare kunder har jag bland annat hjälpt med:

Fördelen med att ha Lars-Åke som chef är att det inte känns som att han är ens chef. Han är mer som en mentor och någon du kan bolla idéer med, men där du själv alltid får möjligheten att ta ett stort ansvar och genomföra uppgiften. Under min tid på Spot On har han gett mig möjligheten att blomma ut och verkligen få ägna mig åt det jag tycker är kul, intressant men också pushat mig att våga göra saker jag egentligen inte tror jag kan. Att vi dessutom åtminstone någon gång per dag skrattar ganska högt, lite sådär så att man får ont i magen tycker jag är en fantastisk egenskap. Jag skulle varmt rekommendera Lars-Åke både som ledare men framförallt också som en god vän och lyssnare.

Julia

Julia

Marknadschef – Spot On

L-Å har ett stark driv i att verkligen vilja hjälpa klienter stärka sin digitala närvaro och strategi. Har stor kunskap i det han gör med ett gediget nätverk bakom sig. Förutom allt detta är han en riktigt go gubbe!

Daniel

Daniel

CIO – Nordic Feel

Jag har från den dagen jag lärde känna Lars-Åke på Spot on blivit sjukt inspirerad och imponerad av hans sätt att tackla vardagen. Han är en otrolig person som sprider ideér och ser möjligheter/lösningar där man har gett upp för länge sen! Lars-Åke har en fantastisk förmåga att sprida energi både hos medarbetare och kunder. Han vill att alla ska lyckas och skapar möjligheterna för det!

Peter

Peter

Teamledare / Konsultchef – Spot On